דילוג לתוכן המרכזי בעמוד

פנאי חדש וחשמלי: פולקסווגן ID.4 נחשף

Getting your Trinity Audio player ready...

פולקסווגן מרחיבה את היצע הרכבים המחושמלים שלה. אחרי גרסאות הפלאג-אין של הגולף והקומפקטית החשמלית ID.3, נחשפים בימים אלו פרטים ראשונים על רכב פנאי חשמלי לגמרי – ID.4 שיסייע להשיג את אחד היעדיים השאפתניים של פולקסווגן והוא 0 פליטת מזהמים עד שנת 2050.

הקונספט - פולקסווגן ID CROZZ

פולקסווגן ID.4 מבוסס גם הוא על פלטפורמת MEB החשמלית של קונצרן פולקסווגן כאשר מיקום הסוללה שוכן בתחתית המרכב לשמירה על מרכז כובד נמוך ומרכב מאוזן.

הירשמו לקבלת עדכונים ומבצעים בעולם הרכב

בשלב זה פולקסווגן לא פרסמה נתונים טכניים מלאים, אך לאור השימוש בפלטפורמה זהה ל-ID.3 ניתן להניח שגם היצע המנועים יהיה דומה. אם אכן כך יהיה, ה-ID.4 יציע שלוש גרסאות בהתאם לגודל הסוללה – 45, 58 ו-77 קווט"ש. נתון מעניין שבפולקסווגן מציינים הוא העובדה שבעת השקתו של ה-ID.4 הוא יקבל הנעה אחורית בלבד, ובהמשך הדרך תצטרף גרסת הנעה כפולה.

פולקסווגן ID 4

לדגמי פולקסווגן בישראל – פולקסווגן

פורסם לראשונה ב- 05.03.20

למאמר זה התפרסמו 1 תגובות

יעוץ מקצועי חינם לפני קניית רכב
  • צור קשר בוואטסאפ
  • התקשר אלינו

הוספת תגובה

תגובות

קראו את חוקי הקהילה שלנו בתנאי השימוש של iCar

תגובות לכתבה

לייעוץ חינם חזור למעלה
AIAI
iCar AI
אני אבי היועץ החכם של iCar, במה אוכל לסייע לך?

* אני עדיין בתקופת למידה של התוכן באתר וייתכנו טעויות